Hoe de onderneming er ook uitziet, met behulp van Jensd.nl kom je online zeker verder!

Contact

Website laten maken

Een nieuwe website nodig? Leuk! Daar kan ik je zeker mee helpen. Uiteindelijk is een website waar het online allemaal mee begint. Je hebt ze in alle soorten en maten. Het is daarom ook moeilijk om zomaar een prijs te geven...

Een website laten maken!

Wordpress specialist

WordPress Specialist, dat moet je durven zeggen! WordPress is mijn werk en hobby. Na 3 jaar dag in dag uit met WordPress bezig te zijn geweest durf ik wel te stellen dat WordPress voor mij geen geheimen meer kent!

Wordpress oplossing

Onderhoudscontact

Net als je computer moet ook je website zo nu en dan ge├╝pdate worden. Een goede website moet altijd onderhouden worden. Dit omdat we de kans op virussen, hacks enzovoorts altijd zo klein mogelijk willen houden.

Meer info

Wordpress hosting

Omdat ik bijna alleen maar WordPress websites draai heb ik mijn server daar optimaal voor ingericht. Dit betekend dat ik bijvoorbeeld meldingen krijgen wanneer er iets met een WordPress website...

Pakketten bekijken

Help!

Wanneer er iets met je computer aan de hand is kun je twee dingen doen: Geïrriteerd raken, of de hulp van een nerd inschakelen. Wanneer bijvoorbeeld je mail het plotseling niet meer doet dan kan ik gewoon op afstand even met je meekijken!

Help me!

Domeinregistratie

Uiteindelijk begint je online avontuur natuurlijk met je eigen domeinnaam. Je kunt hem nu meteen registreren, dan is hij maar vast voor jou! Al vanvaf een tientje per jaar!

Domein vastleggen!

Landingspagina

Een landings pagina is niets meer dan een website met maar 1 pagina. Deze kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Zo kun je hem gebruiken om hoger in Google te komen of...

Meer informatie

2WP.nl

Doe waar je goed in bent! Mocht code kloppen niet echt je ding zijn maar je ziet je design graag vertaalt naar een full-responsive Wordpress website, ook dan ben je bij mij aan het juste adres!

Ik ben een designer!

Advies

Kijk, ik ben een internet-nerd iets waar je gebruik van kunt maken. Ik heb een uitgesproken mening over wat je online wel en niet moet doen. Zo kun je bijvoorbeeld geld besparen ;)

Contact met Jensd.nl