Verdient jouw onderneming
een (nieuwe) website?

Wat voor offerte je straks ook opvraagt, dit zit straks sowieso in de nieuwe website!

Betaling na oplevering

We bouwen de website achter de schermen op onze ontwikkelomgeving. Zodra de website helemaal goed is en jij er 100% tevreden mee bent drukken we op de lanceerknop. Daarna ontvang je netjes de factuur op basis van de eerder ontvangen offerte.

De beste tech

Innovatie leidt tot tijdwinst en betere scores. Daarom maken wij altijd gebruik van de nieuwste tech. Denk dan aan frameworks, maar ook aan software op onze werkcomputer. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke website.

Werkt op alles

Onze websites werken op alle devices die er maar zijn. Van een iPhone tot een oude windows computer. We bouwen de website “responsive” op. Dat wil zeggen dat de website mee schaalt met de grootte van het scherm.

Google ready

Een website die niet gevonden wordt kan net zo goed stoppen. Daarom zorgen wij ervoor dat de website 100% Google ready wordt opgeleverd. Dit betekent dat we de website inrichten volgends de richtlijnen die Google opstelt.

Verder denken

Tijdens het design proces denken wij net even wat verder. We analyseren hoe jouw bezoeker naar de website kijkt en we proberen dan met een creatieve en/of effectief idee te komen. Zo bereik je je doel.

Super gemakkelijk

Een website wordt pas echt goed wanneer er zo nu en dan nieuwe content opkomt. Omdat dit een tijdrovende klus kan zijn hebben we het proces van content plaatsen super gemakkelijk gemaakt.

Standaard

€995 /Prijs van af

Beginnend ondernemer of klein bedrijf? Maar je ziet wel degelijk de waarde van een hele goede website? Dan ben je bij ons, en dus dit pakket aan het juiste adres. Je bent verzekerd van alles wat hier boven staat en natuurlijk nog veel meer!

Ik ga voor deze

Uitgebreid

€3100 /Prijs van af

Wanneer je bereid bent om minimaal 3100 euro in de website te investeren dan weet je al hoeveel meer je uit een website kan halen. Een website van minimaal 3100 euro geeft ons de tijd om goed over alles na te denken en net even die extra meters te maken. Het gaat hem dan vaak in de details zitten, maar die kunnen echt super belangrijk zijn en net dat verschil maken!

Ik ga voor deze

Vraag vandaag nog een offerte op!

De ene website is de andere niet, projecten verschillen van omvang.
Vraag daarom vrijblijvend naar een offerte op maat!

Offerte opvragen

Kan ik je verder helpen?

Vraag? Laat het gewoon even weten!