De Jensd.nl weg naar een gloednieuwe website!
Benieuwd welke stappen we samen gaan maken in de aanloop naar jouw nieuwe website?
Stap 1: Kennismaking

Wie bij jij en wie ben ik? Wanneer we een website gaan maken doen we dat toch een beetje samen. We hoeven natuurlijk geen vrienden te worden maar het is fijn om te weten met wie we te maken hebben.

👋
💬
Stap 2: Input van jou

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we het uiteraard gehad over de nieuwe website. Na dit gesprek heb ik de volgende input nodig: type website, welke websites vind je mooi, concurrentie/voorbeeld websites, budget.

Stap 3: Offerte

Op basis van de input maak ik een offerte. Ja heel officieel maar wel handig. Dan is het aan jou, keur je die offerte goed?

🎁
🎩
Stap 4: Design voorstel

Wat tovert Jens uit zijn hoge hoed? Ik design jouw website op maat in een design programma. Hier mag je op schieten zodat we samen tot het design voor jouw nieuwe website komen.

Stap 5: Goedkeuring design

Nadat je het design hebt goedgekeurd zet ik het design op een afgesloten locatie om in een werkende website. Hier kunnen we de pagina's vullen en de website 100% gereedmaken voor lancering.

🚀
Stap 6: Lancering

POEEEEEEGGHHHHHH. Nadat je website is gelanceerd komt er vaak feedback van de websitegebruikers. Deze nemen we natuurlijk nog even mee zodat de website echt 100% goed is.