Voorkomen is echt veel beter dan genezen
Zorgt voor de zekerheid dat je website het blijft doen,
ook volgend jaar en het jaar daarop en...
Aanvragen

Wat is een onderhoudscontract?

Ik houd jouw wordpress-website veilig met behulp van regelmatig onderhoud. Dat is geen vervelende verplichting, maar slechts een kleine maandelijkse bijdrage. Zo zorg je ervoor zorgt je website goed blijft werken en niet gehackt wordt.

Wat zit er in

Optimaal beveiligd

Een Wordpress installatie kun je met slimme technieken nog beter dichttimmeren. Helaas zijn er ook plugins op de markt die helemaal niet zo veilig zijn. Ik geef advies welke plugins je niet moet installeren en timmer je Wordpress extra dicht.

Back-up

Ik zorg voor een backup van je website. Mocht hij om welke reden dan ook het niet meer doen, dan zetten we gewoon de laatste goede versie terug.

Updaten van plugins

Wanneer een plugin geüpdatet moet worden kan het voorkomen dat daar veiligheidsissues mee gemoeid zijn. Ik weet welke plugins geüpdatet moeten worden en waarom.

Updaten van Wordpress

Ongeveer een keer per maand brengt Wordpress een update uit. Vaak dicht Wordpress met deze updates lekken in het systeem, net zoals bijvoorbeeld Windows en Apple. Ik zorg ervoor dat je Wordpress installatie niet achterblijft.

Monitoren van je website

Ik monitor je website, weet als eerste wanneer er iets misgaat of wanneer er misbruik gemaakt wordt van je website. Zo weet ik zelfs wie er als laatste met welk IP-adres op welke locatie is ingelogd, alles voor de veiligheid!

Fixen van bug's

Wanneer er iets misgaat tijdens het updaten zorg ik er voor dat het direct gemaakt wordt.

Voor welk pakket ga jij?
85

#Gewoon

In dit pakket doe ik de onderhoudswerkzaamheden voor jouw website elke week.

Deze wil ik
105

#Normaal

In dit pakket doe ik de onderhoudswerkzaamheden voor jouw website om de dag.

Deze wil ik
365

#Top

In dit pakket doe ik de onderhoudswerkzaamheden voor jouw website elke dag.

Deze wil ik