Onze hosting is snel, hééééééél snel!
Naast een domeinnaam heb je altijd hosting nodig, jouw plekje op het internet. Contact

Wordpress hosting

Omdat wij bijna alleen maar WordPress websites draaien hebben we onze server daar optimaal voor ingericht. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld meldingen krijgen wanneer er iets met een WordPress website aan de hand is. Ook is de server zo geoptimaliseerd dat onze WordPress websites lekker draaien.

Waarom hosten bij Jensd.nl beter is

Wordpress hosting

Op de jensd-server staan alleen maar Wordpress websites. Dit betekent dat de server helemaal geoptimaliseerd is voor Wordpress. Dit zie je dan weer terug in de beveiliging en de snelheid van de websites.

Alleen Jensd.nl klanten

Bijna alle hostingbedrijven hosten websites op servers waar nog 1000 andere websites op staan. Hier is op zich niets mis mee behalve wanneer de buurman op dezelfde server zijn website verwaarloost. Dan loopt de hele server gevaar. En ben jij daar de dupe van.

Mijn kindje

Mijn server is mijn kindje. Wanneer er iets met de server is weet ik dat als eerste. Zodra er iets mis gaat op de server krijg ik daar direct melding van. Daarnaast heb ik een app gemaakt om de serverload in de gaten te houden.

Samenwerking met de beste

Ik heb de server niet onder mijn bed staan. Nee deze staat in Ede, in het BIT gebouw. Dit servergebouw wordt goed beveiligd zowel tegen indringers als tegen brand. Daarnaast loopt de server op groene stroom. Meer weten? Kijk even op bit.nl.

Ik kan altijd overal bij

Wanneer je de hosting door Jensd.nl laat doen weet je zeker dat Jens er altijd bij kan. Dit betekent dat wanneer er iets met je website is, ik tot diep in de server kan kijken wat er is gebeurd.

Snel, heeeel snel

Voor mij, maar ook voor Google is een snelle website essentieel. Ik ben daarom altijd bezig met het optimaliseren van websites op mijn server. Zo zorg ik ervoor dat je website als een raket gaat!

Voor welk pakket ga jij?
100

#Klein

Kleine website met gemiddeld 10 bezoekers per dag. Maximaal 80 foto's en 5 pagina's.

Deze wil ik
180

#Middel

Gewoon hosting pakket met dit hosting pakket kun je een mooie website draaien.

Deze wil ik
290

#Groot

Wanneer je een webwinkel hebt betekent 1 uur offline misschien wel dat je 1300 euro misloopt.

Deze wil ik