Verdient jouw onderneming een (nieuwe) website?
Benieuwd hoe Jensd.nl te werk gaat? Bekijk hier de 6 stappen naar een nieuwe website. Werkwijze

Een nieuwe website nodig?

Leuk! Daar kan ik je zeker mee helpen. Uiteindelijk is een website waar het online allemaal mee begint. Je hebt ze in alle soorten en maten. Het is daarom ook moeilijk om zomaar een prijs te geven. Ik ga het toch proberen maar zie de prijzen als richtprijzen, we kunnen het er altijd nog even over hebben!

Wat houdt een goede website in, ongeacht de prijs?

Gebruiksvriendelijk

Gebruikersvriendelijk, en dat bedoel ik van twee kanten. Aan de ene kant heb je natuurlijk de bezoeker die zonder problemen alles in de website moet kunnen vinden. Maar ook de andere kant, jij! Alles achter de schermen van de website moet gewoon gemakkelijk aanpasbaar zijn!

Snel

Een goede website is snel. Niet alleen een bezoeker ergert zich aan een langzame website maar zelfs Google beoordeelt een langzame website minder goed! Zorg er daarom voor dat je geen onnodige elementen in je website heb zitten.

Visitekaartje

Vaak is je website de eerste indruk van de bezoeker. Misschien is je bureau super netjes opgeruimd maar wanneer je website een rommeltje is, is je bedrijf dat ook! Zorg er daarom voor dat je website klopt met de identiteit van jouw onderneming!

Google ready

Iedereen wil bovenaan in Google staan, ik ook! Helaas is dat zo makkelijk nog niet. Tijdens het bouwen aan een website maak ik de website 100% Google ready. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat je website bij gewone concurrentie netjes naar boven komt.

Klaar voor de toekomst!

Een website die na een jaar alweer "verouderd" is, dat mag natuurlijk niet gebeuren. Ik bouw mijn websites altijd met de laatste technologie, zodat jij nog jaren met je website vooruit kunt.

Altijd en overal

De websites die ik bouw zijn altijd en overal bereikbaar. Zo zijn mijn websites altijd "Responsive", dat zorgt ervoor dat een website op alle apparaten past! Probeer maar eens op deze website!

Voor welk pakket ga jij?
465

#Gewoon

In dit pakket doe ik van alles een beetje. Of, wanneer je dat wilt heel veel gericht op een onderwerp. Het moet uiteraard ergens vandaan komen :)

Deze wil ik
1395

#Normaal

Hier krijg je gewoon een degelijke website voor. Ik denk met je mee, en er komt een eindproduct te staan waar we samen trots op zullen zijn!

Deze wil ik
2565

#Top

Een goed doordachte website, met echt alles erop en eraan. Denk dan aan dit pakket. Op dit eindproduct zal de KPN zelfs jaloers zijn.

Deze wil ik