Dit zijn de stappen die we
straks gaan maken 🏆

Stap #1

Kennismaking 👋: Het liefst spreek ik even met je af maar met een telefonisch gesprek werkt het ook altijd goed.

Ik ben natuurlijk benieuwd naar je verhaal, budget, ideeën en natuurlijk je onderneming.

Stap #2

Vragen mailtje 📨: Na onze kennismaking ontvang je een mailtje met wat vragen over de nieuwe website. Denk dan aan vragen over  jouw smaak, eventueel huis-style, teksten, logo en fotomateriaal zodat ik weet wat er al is en wat er nog gemaakt moet worden.

Stap #3

Offerte 🤝: Op basis van jouw input tijdens het mailtje met vragen en natuurlijk tijdens het kennismakingsgesprek maak ik een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend en ontvang je per mail. Je kunt de offerte online goedkeuren zodat ik voor je aan de slag kan gaan. Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem natuurlijk!

Stap #4

Design 🌈: We maken eerst een design van de homepagina. Deze designen we in een soort tekenprogramma zodat we, mocht dat nodig zijn, alles gemakkelijk kunnen aanpassen. Pas nadat jij het design goed hebt gekeurd gaan we verder met de volgende stap.

Stap #5

Bouwen 👨‍💻: Tijdens het bouwen zetten we het design om naar een echte website. Dit doen we vanaf skretch zodat je website straks helemaal clean wordt. Bouwen doen we trouwens op een ontwikkelomgeving zodat alleen jij rustig mee kunt kijken.

Stap #6

De puntjes op de i 🤳: Tijdens deze stap krijg je de logingegevens zodat je zelf ook teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Samen testen we je website op meerdere apparaten zodat we er zeker van zijn dat alles straks goed werkt. Alles gereed voor lancering?

Stap #7

Overzetten 🚀: Na alle voorbereidingen zetten we de website om. Binnen 10 minuten staat de (nieuwe) website online en kunnen we gaan knallen. Zaken als SSL certificaat en caching worden aangezet en ook de factuur wordt verstuurd.

Stap #8

Alles nog ok? ⛽️: Tijdens de bouw van de website hebben we veel contact en dan is het project opeens afgerond… We gaan elkaar nog missen! Gelukkig is een website nooit af. Komen we er een weekje later achter dat er iets niet helemaal goed werkt, dan lossen we dat natuurlijk nog even op!

Kennismaken?

Contact

Resultaten uit het verleden,
bieden garantie voor de toekomst!