Maak kennis met de kracht van Wordpress
Van alle websites ter wereld draait 25% op Wordpress! Contact

Echte Wordpress PRO

WordPress specialist, dat moet je durven zeggen! WordPress is mijn werk en hobby. Na vijf jaar dag in dag uit met WordPress te hebben gewerkt durf ik te stellen dat WordPress voor mij geen geheimen meer kent. En dat zie je terug in het eindresultaat.

Deze klanten gingen u voor

Selijn fotografie

Selijn.nl

In samenwerking met Studio Citroen heb ik een geweldige bruidsfotograaf website opgezet. Studio citroen verzorgde het design, deze is vervolgens omgezet in een spatzuivere Wordpress website. Voor deze website was het belangrijk om het gemaakte werk een mooie plek te geven, waardoor nieuwe bruidsparen geinspireerd worden.

De Merkelijkheid

Merkelijkheid.nl

De merkelijkheid is een bedrijf die marketing verkoopt. Dit doen ze door voor een klant een compleet marketingverhaal op te stellen. Aan de hand van dit verhaal leveren ze allerlei marketingdiensten. Voor de Merkelijkheid heb ik op locatie een supersnelle Wordpress website ontwikkeld.

DJB advies

djb-advies.nl

Voor Dirk-Jan, van DJB advies heb ik een simpele website gemaakt. Dirk-Jan is boekhouder en voor een boekhouder is het heel erg belangrijk dat je betrouwbaar overkomt. Hier heb ik tijdens het designen van de website rekening mee gehouden.

Voor welk pakket ga jij?
50

#factuurtje

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets kleins te fixen valt, dan reken ik 50 euro per uur. Het minimum ligt bij 25 euro en een maximum van 100 euro.

Deze wil ik
999

#Thema

Ben je designer en heb je een techneut nodig die jouw ontwerp omzet naar een werkende Wordpress website? Ik werk graag met je samen om jouw desing te vertalen.

Deze wil ik
65

#Plugin

Mis je een functie op je website, en bestaat er niets moois voor? Ik bouw jouw custom plugin.

Deze wil ik